Diddi

Alla inlägg under maj 2011

Av Diana "Diddi" - 9 maj 2011 21:20

Tittar på En unge i minuten. Ryser. Både av rädsla och att jag själv så gärna vill gå igenom det. Hur hemskt det än må se ut så är det ju ändå drömmen. Kankse är det ett stort misstag att titta på det här. Men jag skiter i det för jag vet att i kommer ändå inte att "göra" barn denna sommar. Så jag tittar på det här och kommer säkert att gråta inte bara en gång utan många många fler gånger. Men jaja. Ibland måste man få tömma ut sig alla livets bekymmer i ett uns.


Har iaf haft en bra dag med fika på Kaffestugan med Emelie, Evelin & Andre. sen tittade även Melwin förbi en sväng. Åkte hem till mamsen och myste med glass och sen var det bara att åka hem och fortsätta med städningen. Tagit mig igenom hallen men inte golven. rensat undan alla vinter kläder. Skönt å luftigt känns det nu. Imorgon ska jag försöka ta mig till optikern och klaga på att jag ser som en kossa fortfarande. Kankse ser jag ut som en kossa också ;P


Nej nu måste jag kolla klart på tvn. Snart sova också.

Puss på er.


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 8 maj 2011 21:30

Då så var jag hemma igen.

Tre timmar lite drygt på Ikea i Uppsala och en lång bilfärd hem senare.

Nej då det har hänt massor under helgen.

Åkte vid sextiden efter jag plockat upp Erika och vi åkte mot Staden. En kaffe pause i Falun vid sjutiden, Bensträckare på Gävlebro i solen och chaufförs byte. Själv är jag för stissig/stressig för att köra inne i Stockholm så Erika fick köra sista biten. Vi kommer in i stan mitt i smeten och missar vårt hotell. Vi såg de inte och åkte för långt. Surrade runt i stan och tillslut står vi i ett parkerings garage under Sheraton vilket dock inte var vårt hotell. Så vi står där inne i två minuter och hämtar andan igen efter att ha kört fel för andra gången. Vi åker ut och hämnar framför Centralstationen. Vårat hotell ska ligga alldeles i närheten. Av en händelse så ser jag ingången men hittar inte var vi ska parkera så jag springer in och frågar medans Erika sitter kvar i bilen. Kommer in i receptionen och säger "Hej vi har bokat rum här i dag och vi letar efter er parkering hur hittar vi dit?" Får ett svar som låter ganska exakt "Men ni ställer bilen där ni står nu lämnar bilnyckeln här och vi kör den i vårt garage. vill du checka in nu? Vi har något rum som är klart!" En sten lyfter från hjärtat och jag springer ut från hotellet och säger till Erika att hon ska lämna bilen och vi praktiskt taget jublar. Fy fan vad skönt. Så vi lämnar ifrån oss nyckeln å lämnar packningen på rummet sen ut på staden och shoppar lite. Tillbaka till hotellet efter lite mat och sen så bara en dusch och så kom Emelie & Andre å Emelies kusiner. Vi gick och hopppade på bussen till Gröna Lund och där spenderade vi mååånga timmar på karuseller och spenderade lite pengar på olika spel. Mycket mycket trevligt. Fnissade då vi träffade på någon kändis och insåg lika snabbt att vi faktiskt var i Stockholm. Så de kankse inte var så konstigt men man är ju inte så van. Sen gick vi på Tyrol någonting och tog en öl och Emelie känner igen en man som sitter där och jag frågar vad det är och Erika säger att Peter Swartling eller vad han heter sitter där och Emelie tror att det är Anders Bagge. Såå kul lite svårt å förklara det komiska. Sen åkte vi till vårt hotell (Radison Blu Royal Viking) åkte upp till Skybar och tittade sen satt vi på rummet och tog en öl/cider. Somnade gott efter den dagen. Jag och Erika sov på hotellet och de andra åkte hem.


Idag började vi med en BRAK frukost buffé så jäkla myket mat och såååå gott.. Åt så vi höll på att spy. Upp på rummet och packade väskan. sen var det bara att få bilen och åka. Trodde vi men vi råkade missa en avfart och fick åka runt igen. =) sen hamnade vi på rätt spår och mötte upp Emelie & Andre på Ikea i Uppsala. Gick där och shoppade i TRE timmar. Sjukt hur man kan förbränna tiden så snabbt i en och samma affär. Känns ju iallafall som att det går typ en timme men tiden rullar på snabbt. Sen nästa träff på Gävlebro och sen tog vi sista biten i en färd. Hem till mamma och lämnade två täcken och sen så åkte jag till svärisarna och hämtade hem hunden. Packa ur bilen alla grejer och sen bänkade jag mig i soffan. Och här är jag med mitt kära Big Brother på tv och en kall god öl i kroppen. Passar bra efter en sån här bra dag. Imorgon ska jag fortsätta min städning här hemma. Har hallen och köket och de två gäst rummen kvar. Donar för fullt ska städa ut bilen ordentligt också sen spola av alla "roadkills" på rutan. =)


Tackar alla inblandade för en TOPPEN trevlig helg och hoppas ni andra haft lika skoj. Å Jess, jag har tänkt på dig varje dag. Nästa gång är du med. =)


Puss å Kram

Carpe Diem 

Av Diana "Diddi" - 8 maj 2011 10:47

Sitter på hotellet snart dags att åka hem igen. Igår shoppade vi lite och njöt av det otroligt vackra vädret på gröna lund. Åkte karusell å åt langos spelade bort pengar å bara njöt av goda vänners närvaro många goda skratt. Men nu efter en enorm frukost buffé så ska vi ta oss till uppsala å gå en sväng på ikea. Vi ska bara hitta ut från centrala stockholm. Men de ska nog gå bra. Skriver mera sen om resan. Nu ska vi pysa. Carpe diem

Av Diana "Diddi" - 7 maj 2011 05:54

Nu sitter man i bilen å väntar på en vän. Snart dags att åka till stockholm. Shoppa lite gå på grönan åka karusell å dricka gott. Nu tar jag helg. Önskar er alla en mysig å trevlig helg. Puss å kram Carpe diem

Av Diana "Diddi" - 5 maj 2011 13:15

Hello hey.

Dagen känns underbar. =) Varit till frisören idag. Tänk att dom alltid lyckas göra mig nöjd. =)

Igår var jag iväg till säter och köpte mig en bil. Den behövdes. Shit vad fri jag känner mig. Inte behöva pussla ihop vem som ska ha bilen och om man ska hämta osv. Skönt. Dessutom inte en bil som rasar ihop om ett par dagar..


Idag ska jag också hinna med å hjälpa en kompis med lite grejer. Sen blir de att hem till mamsen och hälsa på. Blidde bara en snabb visit i tisdags. Så de ska bli skoj å träffa henne igen.


Imorgon så ska jag ta tag i min städning, den jag skjutit på sen i måndags. Men nu ska jag packa ihop tvätten som ligger i drivor.


Har en bra början på semestern och jag trivs som fisken i vattnet just nu =)


På fredag så blir det stockholm har bokat hotell och bilen är fixad. =)


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 3 maj 2011 22:55

Igår åkte jag och en god vän till Borlänge och kollade lite. Gött gött. Idag fick jag sovmorgon till halv två. Skönt som satan men jag hde inte riktigt haft tid för så lång sovmorgon. Massor att göra. tvätta, städa och putsa fönster. Men jag hann iaf betala räkningarna och sen så blidde de mat och en tur till Mora och handla lite och en snabb visit till mamma.. Hem och packa upp och planera resan till stockholm som vi ska iväg på på lördag. Bokat hotell och nu är allt klart. Bara å packa väskan ;P


Nej nu har jag inte så mycket mera att skriva. höres.

Puss å Kram


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 1 maj 2011 22:46

Det är ganska skönt att jag slipper min över alkoliserade så kallade pappa. Så kallade av anledningen till att jag inte pratat med honom på 23år och han har aldrig haft modet att ta kontakt med mig så han är nykter. Mig gör det inte så mycket. Jag har inte lidit av att inte ha honom i mitt liv. Snarare tvärtom skulle jag tro.

Men så idag så kommer det in en man och en kvinna. Jag står och tar en beställning av ett bord brevid och vänder mig om och får en stooor klump i magen. Han var så kusligt lik min s.k. pappa Tiden går och tillslut så ska dom beställa. Jag tar beställningen och går. Klumpen i magen fortfarande. Ber min kollega att gå ut med vinet och det gör hon snällt. Berättar sen att han ser kusligt ut som min pappa men nej det tror inte mina kollegor. Senare kommer kollegan tillbaka och säger " Ja du hade rätt det är din pappa! Vad ska jag säga han vet inte att det är du som är hans dotter.. " Känner ironin. Jag har stått och pratat med honom. Tagit deras beställning. Men han vet inte hur jag ser ut. Klumpen släpper och jag börjar tokskaka. Känslan av att vilja konfrontera honom infinner sig på en nano sekund. Men försvinner lika snabbt. Är han så blåst att han inte tagit reda på hur hans dotter ser ut kan han lika gärna vara. Orka. Min andra kollega säger att jag är ledig. Tack kära kollegor för att ni visar sån förståelse. Men ni vet ju hur situationen ser ut. Men tusen tusen tack!!


Det värsta är att han inkräktar på mitt privata. Han hade mer än gärna fått veta vem jag var så länge jag slapp honom på mitt arbete. Mitt jobb och mitt hem är min frizon. Han inkräktar och stör. Jag har inget att säga honom och vill absolut inte höra vad han har att säga mig. Det kommer många många år försent. Det hade säkert känts annorlunda om han varit nykter. Men är man alkolist så är man. Och nej han kan inte bli bättre. Han har haft så många chanser. Men sumpat dom allihop. Inte är det mitt fel. Jag ser det inte som mitt ansvar att ta kontakt med min pappa som totalt skitit i mig i 23 år som helt plötsligt vill ha kontakt. Har jag klarat mig så länge så klarar jag mig nu också.  Blir så sjukt arg att han måste komma till mitt jobb, i mitt liv. Hade vi mötts på "stan" och han kommit fram till mig så hade jag mer kunnat skaka av mig det men mitt jobb. Där MÅSTE jag hålla skenet uppe och blödig är jag så det räcker och blir över. Jobbiga situationer kan få mig att gråta på två röda. Men idag är jag nog lite stolt ändå. Jag stod emot och mina underbara vänner/kollegor höll mig om ryggen, som sagt TUSEN TUSEN TACK!!


En pappa är du inte och kommer heller aldrig att bli för mig.


Hur som haver så har jag gått på semester nu. LOVLEY! Imorgon bär det av till Borlänge på en liten shopping runda med en god vän. Skönt. Sen funderar jag/vi på att åka till stora staden i helgen eller ullared någon dag i veckan.. Men ja det tåls ju att fundera på. =)


Sk njuta av min andra öl med min underbara älskade gubbe innan jag krachar i säng. Upp i tid imorgon så man hinner duscha innan man åker. Ska ju bli toppen väder imorgon.. =)


Puss på er sötisar.


Carpe Diem 

Presentation


Diddi - Resan genom Livet.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

IVF nr1

Spraystart 24/10-10

Sprutstart 1/1-11

ÄP 12/1-11

ÄI 17/1-11

Testdag 30/1-11

Mens 24/1-11

Test resultat: Negativt

FET nr1

Började ÄL-test 2/3-11

ÄL 10/3-11

ÄI 16/3-11

Testdag 29/3-11

Mindre blödning 27/3-11

Test resultat: Negativt

Graviditet No.1

Den 23/6-2011 efter veckor av illamående och trötthet har jag vågat göra ett graviditets test som för första gången var POSITIVT!

Lite mer än 3års kamp är förhoppningsvis över. Håller tummar och tår!

Graviditet no. 2

Den 12/10-2013 fick jag åter igen se ett plus på stickan. Denna skatt är beräknad till den 22/6-2014

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards