Diddi

Alla inlägg under maj 2011

Av Diana "Diddi" - 15 maj 2011 13:56

god moron. sitter i soffan med älskling, dagen har precis börjat och jag ska få ha våran mini pc där knappt fingrarna  får plats på tangenerna,så  de  kommer ta tid å blogga nu..  


Hade iaf en super trevlig dag igår, va till orsa och träffade bästa annso me familj.. Va där i fem timmar innan jag baxade mig hem å gjorde mig klar för fest. Erika, Andre och Emelie å melwin joinade. Trevlig kväll med god dricka och roliga spel. Men kvällen slutade tidigt vid olv. Sen stupde vi i säng. Trötta men glada. =)


Idag åker älskling till Karlskoga  igen.. Å jag börjar jobba imorgon. Lite å där bittert men ändå inte.. =)


Nej nu ska jag passa på å mysa med söt.

Hörs säkert igen idag.

Puss å Kram


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 14 maj 2011 10:19

Ikväll blir de kalas. =) Mihi. Hoppas att regnet håller sig borta men förmodligen inte.


Är på väg å åka till Orsa å träffa bästa Annso å dom små trollen. Först ska jag in på bolaget och hitta något gott. =)

Så nu väntar jag bara på kvällen. Sista helgen innan jobbet börjar igen. Vem vet när man får ledig helg igen... Sånt är önske tänkande. Men men. Känslan för jobbet börjar sakta komma tillbaka. Hade inte tackat nej till lite kina mat nu.. Men på tisdag så.. eller onsdag.. Vi får se.


Nej nu ska jag väcka gubben å sen åker jag..


Puss på Er & Trevlig Helg!


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 13 maj 2011 20:30

Jag är fläckig som tusan men vill man vara fin får man lida pin.. =) Sprayat på mig brun utan sol. Men jag hoppas ändå att det blir bra tillslut. Ska duscha av mig de imorgon.. =)


Idag har jag varit på road trip till Karlskoga. Hämtat hem älsklingen. Men det gick lite fortare än jag trodde att komma dit. Två å en halv timme så jag var framme strax efter två å fick vänta i lite över en timme innan han slutade. Fick gå å titta i lite affärer men blidde så hungrig så jag bestämde mig för att kolla vad som fanns i centrum som inte var pizza. Men jag hittade mest fyllon å försäljare så jag vände och gick tillbaka. Men tji fick man. Blidde hem två timmar och sen göra tråkiga korv å mackaroner. Med det dög. Var ju sugen på något godare men det är sånt som funkar alltid. Jag och söt pratade mycket på vägen hem. Hur vi mår och vad framtiden har att erbjuda oss. Vi kom fram till att vi ska försöka och inte glömma av varandra och känslorna vi har i den här karusellen. Kändes skönt att få rensa lite infekterad luft nu när ingen av oss kunde fly. Men mest satt vi och skrattade åt allt tokigt.


Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Vad gör man en fredagskväll? Lite mystiskt sådär men tja tv å mys funkar fint för mig å hoppas på en fin fest imorgon =) Hade ju inte varit helt fel!


Nej nu ska jag ta en macka och kolla klart på 101 sätt att åka ut ur gameshow.


Ha en toppen helg! Lider med http://langtantillbarn.blogspot.com/ ! Finner inga ord och kan inte ens föreställa mig hur det känns. Men massor med styrke kramar till er.


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 12 maj 2011 20:45

Dumma kommentarer klarar jag mig utan. Gillar du inte det du läser eller det du hör, fråga inte om du inte vill veta. Kläck aldrig en kommentar som "jaha ja när ska du skaffa barn då?" till någon du inte känner och är barnlös. Till någon över huvudtaget. Du vet inte vad den männsikan går igenom. Du vet inte hur den människan mår, alla berörs på olika sätt. Vissa har valt att vänta med barn medans andra verkligen går igenom en hel karusell. 


Jag mår ganska mycket som en skit just nu, någon har hoppat och stampat på mig.  Riktigt borrat ner mig i skiten. Förmodligen ingen annan än min själv och mitt psyke. Idag har jag unnat mig en hel dag hemma förutom en vända till affären där jag hyrde två filmer och köpte mig lite godis. Idag behövde jag det. Bara en dag för mig själv och ingen annan. Men jag har ändå tankarna på många andra håll.


Mina vänner och min familj betyder allt så jag kan inte släppa dom. Tänker på dom jämt och ständigt. Förmodligen mer än vad som är nyttigt för mig själv. Har lite svårt att sätta mig själv och  mitt i första hand. Ja, jag skulle väl som de flesta kunna krypa jorden runt om det behövdes. Men idag! Just idag har jag isolerat mig hemma. Enbart plockat ut diskmaskinen och lagat mat. Annars har jag legat på soffan ja jo hunden har ju varit ute också. Tårarna är inte långt borta. Gråter någon på tvn håller jag på å spricka av tårar men jag håller väl på mig. Gråter inte så mycket längre. Är bara trött. Less. På allt som har med barnlöshet och sjukdomar att göra. Dra täcket över huvudet och önska att jag fick försvinna ett tag.


Faktiskt så har jag längtat efter att få jobba igen, men nu har lusten försvunnit. Mat suget jag brukar ha är bortblåst. Känns som hela jag är bortblåst.


Morgondagen ska spenderas i bilen. Hämta hem gubben sen ska jag njuta dom sista dagarna innan jag har semester. Försöka hitta mig själv. Jess vi kankse ska leta efter oss själva tillsammans?! ;)



Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 11 maj 2011 21:15

Tomheten infinner sig och vad jag än gör eller vem/vilka som än är runt mig så känner jag mig tom mot allt, tom och ensam. Alla berättar så gott om olika saker och jag försöker verkligen vara närvarande och känna glädje/sorg med dom. Men jag kan inte riktigt koncentrera mig på vad dom säger och jag vet inte heller vad jag tänker på istället. & trots att jag kan sitta på Kaffestugan med flera vänner så känner jag mig helt borta och så ensam.


Jag vet inte varför jag måste känna så här, jag vill ju inte känna så här. Varför kan jag inte bara få känna mig avslappnad och närvarande? Allt känns som ändlöst och tillfredsställer mig inte riktigt. Känns elakt att säga det. Ännu mer elakt att känna det. Men jag kan inte göra så mycket åt det just nu.. Vad ska man göra för att få det att gå bort?!?! Jag vill ju bara vara mig själv..


Ber om ursäkt till mina vänner och familjen om jag är konstig nu. Men undvik mig inte det brukar bara göra det värre än vad det är.


Carpe Diem 

Av Diana "Diddi" - 11 maj 2011 00:30

Vågen är min nya fiende. Blev en aning putt när jag insåg att jag gått upp nått kilo igen. =( Nej nu jävlar ska arslet ut och få sig någon omgång. Maten ska det diskuteras om. Nu jävlar ska det här bli ändring. Inte heller egentligen för viktens skull men jag får så ont i kroppen när jag går upp i vikt vilket jag märkt av och det var ju faktiskt det som fick mig att väga mig..

Om  jag bara rör på mig med en lång promenad och tillslut börjar med lite löpning så borde jag känna att jag mår bättre. Värken brukar försvinna. Sen ska kakor, pommes och pizza bannlysas från min mun. Godis kommer bli värst då jag är en sån godisråtta så det finns inte. Men man måste ju börja någonstans. Banne mig vilken prommenad jag ska pallra mig ut på imorgon. Då hoppas jag inte på stekande sol för då blir de så jäkla jobbigt att gå. Men ändring måste det bli.


Nej jag ska nog ta och krypa i säng och försöka få lite mer rutin på mina säng tider. =/ Dom är ju inte dom bästa.. :P Imorgon så ska klockan ringa åtta och jag ska ta mig upp på första ringningen.. Tror ni jag lyckas? Brukar vanligtvis snooza i 45minuter. Men nu jäklar ska här kommas upp. Hunden kommer få en chock att jag är uppe så tidigt..:P


God natt folket. Sov så gott. I will!


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 10 maj 2011 20:23

Say what?! Nej då.

Här är det lungt, har haft en riktigt mysig dag. Träffat Jessica och handlat lite förnödenheter. Diskuterat livet och sen har jag varit till min älskade mammi och träffat både mamma och syster, mamma föjde med ut till Sollerön och vi myste i solen med lite mat och sen gick jag och letade redat på en liten barnpool som hundarna kunde få å svalka av sig i. Dom verkade då gilla den, iaf min hund. =)


Syster och killen kom ut och fikade en sväng och sen åkte mamsen med dom hem. Så nu är jag ensam igen. Har lite små tråkigt men har bestämt mig för att stanna hemma och inte röra bilen imorgon. Har inget inplanerat och bara njuter av att vara ledig. Känns som semestern springer iväg som vanligt. På måndag ska man börja med att städa igen. På jobbet dock innan öppningen. Känns ändå okay. Längtar så mycket efter kina mat, fast ändå inte. Jag vill mysa med massa sommar och sol men vet ju hur det brukar vara.


På fredag så ska jag till Karlskoga och hämta hem min älskling igen. För helgen då iaf. =) Söker sällskap. Någon som känner sig sugen kankse? ;P


Nej nu ska ja ta och mumsa i mig en macka och tända lite mys lampor innan det blir bäcksvart.


Hoppas ni haft en lika trevlig dag som en annan har.


Puss på er.

Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 10 maj 2011 01:30

Det var nog ett misstag trots allt. Tårarna strömmade och jag kan inte sluta att tänka. Alla tankar om allt på samma gång. Ett enda virrevarr av tankar och massor av konstiga känslor. Tankar om ett nytt liv, ett barn, att bli gravid, döden, folk som dött, minnen av alla som gått bort, minnen från svunna tider. Till att i nästa sekund fundera på vad man ska göra för middag imorgon, ska jag fortsätta städa eller ska jag bara skita i det, mår mina nära och kära bra. ALLT kommer på samma gång. Alltid när jag väl börjar gråta så kommer allt annat också.


Hur kan man vara så här? En känslo ber-o-dal-bana utan dess like. Men jag antar att det bara är att krypa ner i sängen och försöka sova och trycka undan alla tankar. Men jag brukar alltid få hemska mardrömmar när det blir så här. Men jag kankse får ett undantag i natt.. Ja ni ser ju, tankarna är lite för många. Jag sitter här mest för att jag är rädd att gå och sova. Trött är jag men rädslan för drömmarna är värre. Men man måste väl sova också. Imorgon är en ny dag. Då kan vi ju ta tag i något nytt å hoppas på att de inte kommer fler bakslag och för många tankar. Jag måste nog lära mig att njuta av nuet och glömma det som varit. Minnen som är fina finns alltid vid hjärtat, lära mig att plocka fram dom när jag behöver dom..


Nu säger iaf denna virrpanna godnatt och önskar en solig och mysig dag imorgon.


Natti natti


Carpe Diem

Presentation


Diddi - Resan genom Livet.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

IVF nr1

Spraystart 24/10-10

Sprutstart 1/1-11

ÄP 12/1-11

ÄI 17/1-11

Testdag 30/1-11

Mens 24/1-11

Test resultat: Negativt

FET nr1

Började ÄL-test 2/3-11

ÄL 10/3-11

ÄI 16/3-11

Testdag 29/3-11

Mindre blödning 27/3-11

Test resultat: Negativt

Graviditet No.1

Den 23/6-2011 efter veckor av illamående och trötthet har jag vågat göra ett graviditets test som för första gången var POSITIVT!

Lite mer än 3års kamp är förhoppningsvis över. Håller tummar och tår!

Graviditet no. 2

Den 12/10-2013 fick jag åter igen se ett plus på stickan. Denna skatt är beräknad till den 22/6-2014

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards