Diddi

Alla inlägg under april 2011

Av Diana "Diddi" - 24 april 2011 22:30

Sitter och tittar på Big Brother, dom har just missat veckans uppdrag med fyra hekto. Mihi. Kan dom gott få. Känner så ibland, ge andra lite olycka, inget allvarligt såklart men såna saker som big brother. =)


Har jobbat påsken och ska fortsätta jobba tills på tisdag. Sen får jag ju två lediga dagar. Hoppas på massor med sol. Nu ska jag packa ihop mig. Snart dags att kliva upp igen. Skulle egentligen skriva något annat men glömde bort vad så jag kankse skriver igen sen. =)


YEEEES Rodney fick lämna big brother. HAHA!


Nej ha de gött nu sista dagen innan de är dags för jobb gott folk.


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 23 april 2011 01:37

Trevlig kväll men goda vänner. =) Jobbar har jag lyckats med också. Fast det var ganska lugnt. Är trött och less på mig själv nu. Vill bli frisk, vara frisk. Tätt i näsan som en tok. Vet inte om de är förkylningen eller pollen allergi. Tror det är en blandning av båda. Ont i halsen, ögonen och så snorar man dom gånger man inte är tätt. SUCK!


 Men jag borde väl vara härdad med de här. Men men. Inte mycket att göra åt.


Iiiii 9 dagar kvar. =) Längtar så. Sen kommer min älsk vara på hemma plan på nästan heltid från nästa vecka. Ain´t it lovley. =)


Druckit den nya xide jungel, riktigt smarrig. Sommar ändå ut i fingerspetsarna. =)


Nej nu blir de nog natta för mig också.


Hoppas ni får en trevlig helg.


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 21 april 2011 23:45

Shiiit vad jag är trött i kroppen. Gått och nyst nästan hela dagen näsan har runnit och klådan i halsen har blitt värre. Gaaah det går ju åt fel håll. Vill bli frisk nu. Har ju faktiskt inte tränat något sen senast jag skrev heller så de kan ju inte bero på de. Men ja, något är fel iallfall. Funderar om jag kankse är allergisk mot pollen som gör att det rinner och kliar. Jaja. sånt som händer. Orkar inte bry mig om något idag. Fick höra från en gäst som brukar komma till oss ganska ofta att jag såg sliten och helt färdig ut. Gick in och tänkte att jag kankse måste tvätta av ansiktet lite men ser bara att jag har två stora mörka ringar under ögonen. Fattar att jag såg sliten ut... Meen snart är de semester. Då ska jag vila upp mig ordentligt. Nya krafter så man orkar med sommaren.


Har kommit fram till att jag ska njuta i sommar. Kombinera jobbet med trevliga stunder med vännerna och framför allt med älsklingen. Tycker det låter som en toppen idé =)


Nej nu ska jag packa en väska så jag kan åka till mamma och duscha imorgon innan jobbet, stinker som jag vet inte vad.. Har inte orkat fixat varmvattnet å fyllt på pellets. Får väl skylla mig själv. Så bara att packa den där väskan.


Glad påsk på er alla "kärringar" =) 

Av Diana "Diddi" - 20 april 2011 23:44

Trött i både huvud och fötter.. Jobbat idag igen. Sjukt skönt att komma tillbaka till "vardagen" Även om det är skönt med två lediga dagar så är jag för rastlös för att bara gå hemma. Därför måste man hålla sig sysselsatt. fast jag inte gör så mycket så måste jag konstant ha något att göra. Enda gångerna jag tycker det är okay att inte göra något är vissa dagar på jobbet då man önskar att det vore tomt en timme så man fick dricka lite kaffe, läsa tidningen och vila upp sig för kvällen sen kan det gärna komma massor med folk igen.


Men men. Idag har jag haft "bra" med folk nästan hela dagen. Det har rullat på och jag har haft något att göra men någon kafferast fick jag minsann inte. Men de gör inget när man har underbara gäster och trevliga och glada kollegor. sånt gör jävligt mycke. Så jag hoppas på en lika bra dag imårn men på lite lite mera folk =)


Önskar man slapp tänka så mycket bara. Vad skönt det vore att bara få en dag där man inte ser och tänker på sig själv som ofrivilligt barnlös. Konstant gnater det i skallen. Alla saker som kommer som ständigt nöter. Men jag försöker att inte nöta sönder skallen på alla vänner. Hoppas att jag inte tjatar för mycket bara. Jag vet att det kan vara lite jobbigt. Ständigt samma gnäll. Men jag hoppas jag blivit lite bättre nu när jag vet att vi måste vänta.

Har fortfarande inte tagit mod till mig å ringt kliniken. =( skäms lite att jag inte gjort de. Men jag ska, efter påsk får det bli nu. Men sen ska jag ringa dom. Inga mera undanflykter.


11 dagar till semester. Vad ska jag hitta på??? lite smått panik. Men jag hoppas jag får umgås massor med mina underbara vänner och hoppas även på iaf en liten resa kanske bara till släkten i Idre eller kankse till någon vän. Hade varit skönt att bara få komma iväg om så bara för en dag eller två.


Nej nu ska jag invänta reprisen från dagens Big Brother. Sen blir de soooova.

Natti natti.


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 20 april 2011 00:15

Man är bra rolig. Alltid när man går in här går man först å läser allas bloggar. Nyfiken i en strut och hoppas att det hänt något roligt. Man håller alltid tummarna för att någon har plussat eller fått börja med en ny behandling och ja allt sånt bra. Men det verkar stå stilla på de flesta ställen nu, även här.


Har inte vågat ringa till kliniken än och berätta att vi tänker vänta. Det känns så himla tungt. Så slutgiltigt. Men jag vet ju att det är för vårt eget bästa. Kan ju inte påstå att jag kastar massa pengar i sjön heller eftersom att det är landstings finansierat men man vill ju så himla gärna. Älsklingen hade hoppats på ett till försök innan sommaren han också men vi får väl lov att bita i det sura äpplet och försöka njuta av sommarens alla höjdpunkter istället.


Eftersom att allt kommer att dröja så får ni nöja er med vardagsproblem och doktors besöken på infektion under tiden. Men jag hoppas och hoppas på att vi kan påbörja en behandling i slutet av sommaren så att jag hinner få ett ÄP/ÄI under semestern i höst. Då vi förmodligen får förlängd semester med två veckor. Så det skulle vara perfekt. Ingen stress bara njuta av livet.


Men man kan ju alltid hoppas.

Har haft en underbar dag men vänner och faktiskt har inte hunden varit så besvärlig idag. Vilket alltid är skönt men han är hel mysko. Känner knappt igen min hund längre. =( Han har blivit skygg, rädd och olydig till tusen. Visst olydig har han varit länge men nu är det värre än vanligt. Kanske har han kommit in i den berömda spökåldern. Man kan ju hoppas på att det är övergående iallafall. Imorgon är det dags för jobb vecka sju dagars jobb och sen två lediga dagar innan man jobbar dom tre sista innan semestern. ÅÅÅh vad jag längtar till semester. Vill göra så mycket men ska iaf följa med en vän till borlänge första lediga dagen och sen den 4de ska jag sitta smink modell för en kollega =) två saker planerade iallafall. Sen vet jag inte. Måla huset hade ju varit en bra idé men de gör bara om söt är hemma och hjälper till.


Har förresten fått min blödning nu sedan missfallet. skönt att den är som den ska. Fast jag hade inte förväntat mig den försen nästa vecka.  Men men. Bra att den kommer överhuvudtaget. Ska man bara bli av med klådan också. =( Måste nog ta mig i kragen och ringa till kliniken någon dag.. Men som sagt det tar emot. Men det är ett måste av annat slag. Kankse inte är lika viktigt måste med tanke på att vi ändå ska vänta.

Vänta har blivit min specialité. Man lär sig. Haha, trodde nästan på det själv. Vänta lär man sig aldrig när man inte har tålamod. Allt ska ske NU! helst igår. 


Aja nu har jag ord bajsat nog. Massa babbel om allt och inget och saker ni hört tusentals gånger förr. Kankse har jag klämt in något nytt.. ;)

Trevlig Påsk gott folk.


Carpe Diem 

Av Diana "Diddi" - 18 april 2011 21:25

Idag har jag varit på Infektions kliniken. Enda känslan jag har efter dagen är: Detta kommer att ta tid. Fick lämna lite prover, han klämde på magen och lyssnade på hjärtat och lungorna. Fick åter igen höra "tränar du mycket?" Nej nej jag tränar knappt alls. Dom ser alltid så fundersamma ut och sen utbrister dom att men de är ju toppen. Du har en puls på samma nivå som en elit idrottare. Mitt tryck låg på 116/62 och pulsen på 51, fick höra en historia om Gunde Svan (eller hur han nu stavas) Att han hade en vilo puls på 40 drygt 10år efter att han slutat elit träning. Så jag får väl jobba på den då.. =)

Sen ska jag på röntgen igen och röntga mina bihålor kolla som jag har någon bakterie sitter där eftersom jag är tätt i näsan typ jämt. Sen ska jag få en remiss till Reumatologen igen. Om dom inte hittar något på infektion. Så nu ska jag väl vänta på provsvar och röntgen så ska vi väl se vad som händer.


Känns som att allt vad IVF heter känns väldigt långt borta nu. Men jag ska ringa dom imorgon iallafall. Har fått min blödning och berätta vad vi bestämt oss för. Så jag antar att allt får vänta tills i höst innan vi gör nästa försök. *BANG* ett slag i ansiktet igen.. men jag får väl leva med och försöka hålla skenet uppe. Passa på att njuta av alla barn som kommer nu. Sommaren kan komma att bli jobbig men förmodligen också underbar. Jag får vänta och se..


Nej nu ska jag passa på å njuta av min älskade som kommit hem fast han verkar inte vilja ha så mycket sällskap.. Han sover. ;) men det blir nog bra får väcka honom till Big Brother. =)


Ha en trevlig påsk kankse inte kommer skriva något innan dess. Det visar sig.

Men Glad Påsk iallafall. =)


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 16 april 2011 00:45

Jag har inte så mycket att skriva egentligen, så risken för ändlöst tänkande och babbel finns så läs vidare på egen risk :P


Spenderar de flesta dagarna på jobbet just nu. Trött och less men nu är inte semestern så långt bort längre två veckor. Den behövs. På måndag är jag dock ledig och ska dra med mig älskling till Falun på Infektionskliniken. Hoppas på att dom kan reda ut några frågetecken. Man skulle skriva ner sin sjukdomshitoria på ett år tillbaka. Så jag började i Augusti för då börjar min kalender. Jag fick ihop ett A4 med feber, halsont, öronvärk och magsjuka. Undra om dom vill ha för ett helt år iaf? Ja jag får väl lov å se om jag har skrivit något mera då kankse. Men tror att de kankse räcker med att jag har mitt A4 med sjuktid på. Den som lever får se. Hur som helst så hoppas jag att dom börjar riva upp och reda ut. Vore så underbart att få det svart på vitt att man antingen är frisk eller att det är något i kroppen som spökar.


*varning för äckel*

Måste ringa till IVF kliniken också. Har börjat få klåda mellan benen och sprickor vid analöppningen som går hela vägen dram elr vad man ska säga, funderar på om de kan vara svamp?! Eller vad det kan vara. Köpte iaf sån där Ac3 Comfort som man sett reklam på och börjat smörja in mig med men det hjälper knappt alls. Så jag måste väl ta mod till mig och ringa dom och "tjata" som det känns som man gör. Men jag ska förtsätta smörja mig över helgen och ringa efter jag varit på Infektion.


Imorgon är det jobb igen för hela slanten. Men de är bara två dagar kvar innan man får två dagars ledigt. Den magsjuke kollegan var frisk idag och fyllde också år så jag bakade en vanligt tårta och en smörgåstårta till henne. Jag tyckte inte riktigt att smörgåstårtan blev så god men dom andra tyckte den var det så de var väl bra. Jag gillade den andra bättre. =)


Igår efter jobbet så hämtade jag min mamma och hunden hennes och åkte hem till mig så fick hundarna busa av sig i det fina vädret. Så fick min hund syn på en annan hund ute vid vägen och på en sekund var han på väg över vägen (stor väg utanför) jag skriker och springer men hör bara hur bilen i backen börjar bromsa och minns att jag tänker "nu smäller det, nu finns han inte mer" men bilen hann stanna en halvmeter framför honom och två sekunder senare får jag tag på hunden och skriker och trycker honoom i backen och ber gubben med hunden så hemskt mycket om ursäkt!

Min hund har ALDRIG gjort så förr så med hjärtat i halsgropen fick han stanna inne sen. Men min mamma kom på en idé med en spalje som hon satte för trappen upp och han kommer nog inte lämna gården igen..


Nej det var väl allt jag hade idag. Längtar mest å se om man hinner med en behandling till.. Men jag börjar misströsta.. =(


Ses en annan dag! Trevlig helg!


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 13 april 2011 23:11

Ibland undrar jag om man får känna sig så hopplös och jävlig som jag gör just nu. Tårarna sprutar som aldrig förr. Nu kommer hela känslostormen. Varför kommer den nu när jag redan känner mig så värdelös och ensam. Jag vet att jag inte är ensam och att jag har min älskling och alla andra. Men det känns ändå som att jag står ensam mitt i alltihopa. Ingen som förstår. Hur många orkar lyssna på samma ändlösa dravel om samma sak hur många gånger som helst?


Tårarna kommer nog aldrig att ta slut, inte idag iallfall. Kroppen skriker efter vila. Huvudet säger att jag ska hålla huvudet högt och gå med rak rygg. Hjärtat skriker! Bränner vill tryckas ut ur bröstet, vill bara ha närhet och ömhet.

Det kommer bli svårt att somna i natt. Om jag ens kommer få sova. Jag hatar att det ska kännas så förbannat mycket. Kan man inte få känna ett uns av lycka när man har alla jävla motgångar?

Jag trodde blindt på att jag klarade mig från känslostormen den här gången. Men sakta sakta kröp den under skinner på mig och angriper mig när jag känner mig som svagast. Kunde de inte ha kommit när jag kände mig stark, som ett fett slag i ansiktet, är så mycket enklare för mig att resa mig då. Så mycket enklare att rasa med kraft istället för lite åt gången. Nu måste jag ta mig upp igen, ensam. Älskling är och jobbar i två veckor. Den enda som verkligen förstår, den enda som vet när en kram är allt jag behöver och när han ska hålla sig undan. Tror jag ska be honom komma hem imorgon. Han får hjälpa mig att hålla huvudet högt och ryggen rak. Älskling du gör mig stark, får mig att orka dagen. Du får mig att känna mig tillräcklig och underbar. Det är dig jag behöver. NU!


Men jag antar att jag får gå med hunden istället och sen krypa i sängen för att göra kroppen till viljes. Och imorgon får jag göra som huvudet vill å hålla det högt å vara rak i ryggen. Hjärtat får vänta tills du kommer och får det de behöver, Dig!


Så liten som jag känner mig nu var länge sen jag kände mig. Tror jag iallafall. Allt går över till en skuggade dimma av alla nedslag och väggar jag får gå in i. Men aldrig har jag känt mig så ensam...

Presentation


Diddi - Resan genom Livet.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

IVF nr1

Spraystart 24/10-10

Sprutstart 1/1-11

ÄP 12/1-11

ÄI 17/1-11

Testdag 30/1-11

Mens 24/1-11

Test resultat: Negativt

FET nr1

Började ÄL-test 2/3-11

ÄL 10/3-11

ÄI 16/3-11

Testdag 29/3-11

Mindre blödning 27/3-11

Test resultat: Negativt

Graviditet No.1

Den 23/6-2011 efter veckor av illamående och trötthet har jag vågat göra ett graviditets test som för första gången var POSITIVT!

Lite mer än 3års kamp är förhoppningsvis över. Håller tummar och tår!

Graviditet no. 2

Den 12/10-2013 fick jag åter igen se ett plus på stickan. Denna skatt är beräknad till den 22/6-2014

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards