Diddi

Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Diana "Diddi" - 23 augusti 2012 22:09

Ja vad ska man säga. Vi har nog haft våra glorydays(nights) med hela nätter sömn för en tid verkar det som. Sedan Maja började få tänder så är det minst ett uppvaknande per natt/kväll och sen uppstigning klockan 05.00 Ibland lyckas jag få henne att gosa med mig i sängen en stund men oftast är det helt kört. Bara upp och gosa och leka lite. Å mat såklart. Men vad gör man inte för sina troll?! Imorse kom dock den dundrande huvudvärken så efter att jag fått damen att somna o fått i mig lite frukost så gick jag o la mig igen klockan nio o somnade som en däckad säl. Tjejen vaknade vid tio men gubben tog henne och jag fick sova till kavrt över tolv då gubben kom in å frågade om jag inte kunde vakna nu. ;) Tack för dom tre extra timmarna. Problemet är ju att man ska hoppa i säng i tid och ja jag vet. Men jag kan gå å lägga mig nio om det är så o det spelar ingen roll! Jag somnar inte försen vid elva tolv iaf. Yes jag är kväll/natt människa.. Så det är ju som det är. Men jag överlever tackvare att gubben iaf ställer upp å är pappa till sitt barn. 


Nåväl. förra  veckan så åkte jag med min älskade mamma på bilbingo det var ett år sedan o kommer ihåg hur klumpig man var sist med magen. Så sitter vi där jag å mammi men jag känner mig sååå ensam. Sitter o tittar bak på Majas plats o saknar henne grymt mycket. Var konstigt att inte få natta henne ha henne med sig. Så många timmar. Men mammas tjej vaknade en timme efter mamma kom hem :D Så jag fick nussa på min tjej ändå. ;) 


Förra veckan tittade två tänder fram i nederkäken. Vassa saker de där o jag tror att det nog kan vara en tand på väg uppe också. Men är inte helt säker det är inte vasst där än iaf. Å ack så klok hon är. Insett att det gör ont att tugga på sina egna fingrar å vill ha mina eller ja alla andras istället. ;P Var på BVC idag o hon väger numera 9050gram och är 67 lång. Hon hade bara varit 64 lång förra gången o dalade i sin kurva men efter två mätningar så stämde det iaf och kurvan var normal igen. =) Påfyllning av d-droppar och lite prat om att sänka sängen och ta bort kudden eftersom hon promt ska ligga på mage o sova. Så nu får vi se hur länge det går. Hon sover å hon ligger på mage. Förr har hon vaknat å gallskrikit efter en timme när hon somnat på magen. Men nu har hon sovit sen  sju så jag antar att hon är nöjd. =) 


Vi åkte därefter till china och åt lite mat. exprimenterade lite ;) Pannkaka blev det av allt så vi mosade broccoli och de var ingen höjdare ;O  Men ja nu har vi provat ska väl prova igen längre fram. Ska även fortsätta envisas med gröten å se om hon accepterar den eller om de blir å ta till välling längre fram. 


Själv mår jag hyfsat ändå. Lite små snuvig o trött men glad ändå. Gav upp LCHF då det bara blev krångligt då gubben är så kräsen på mat och att laga olika grejer varje måltid är orimligt. Äter istället mindre kolhydrater o även mindre portioner och tar minst en promenad på 2,5km varje dag vilket Maja är överlycklig över. =) Så nyttigt för oss båda. Syndat lite mycket på sistonde med cocacola. Men tja, vad ska man säga. Jag rör på mig, mår bra och njuter av livet med min lilla prinsessa. Vi ska förresten börja med babysim den 6sept. Skoj å hitta på något med min dam som älskar att bada. Plaskar så den som badar henne blir lika blöt själv. ;) Gallskriker när hon måste komma upp ur badet tills att man fått på henne kläder å lyft upp henne från skötbordet. ;P 


Well blev mycket om Majsen men tja, hon är ju mitt liv ;) saknar dock lite att jobba men jag ska hålla mig borta ett tag till tror jag nog. Nu ska jag ta mig en kvälls macka och sen blir de sängen å försöka sova. 

Natti natti. 

Trevlig helg!

Presentation


Diddi - Resan genom Livet.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

IVF nr1

Spraystart 24/10-10

Sprutstart 1/1-11

ÄP 12/1-11

ÄI 17/1-11

Testdag 30/1-11

Mens 24/1-11

Test resultat: Negativt

FET nr1

Började ÄL-test 2/3-11

ÄL 10/3-11

ÄI 16/3-11

Testdag 29/3-11

Mindre blödning 27/3-11

Test resultat: Negativt

Graviditet No.1

Den 23/6-2011 efter veckor av illamående och trötthet har jag vågat göra ett graviditets test som för första gången var POSITIVT!

Lite mer än 3års kamp är förhoppningsvis över. Håller tummar och tår!

Graviditet no. 2

Den 12/10-2013 fick jag åter igen se ett plus på stickan. Denna skatt är beräknad till den 22/6-2014

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards