Diddi

Alla inlägg under december 2012

Av Diana "Diddi" - 20 december 2012 20:45

Igår åt jag bara en soppa, råkade missa lunchen o sen blev det så sent. Så det blev frukost o en shake. Det fick bli min sista. 

Idag har jag ätit frukost bestående av ägg o ett smörgåsrån. Smörgås rån för att det innehåller lite kolhydrater istället för att jag ska äta en vanlig macka. Till lunch tog jag o stekte lite kyckling till mig o gubben. Jag fick i mig två små bitar o två teskedar ris o lite sallad. Till middag var jag fortfarande mätt så jag åt bara ett rån o en kopp thé. jag är fortfarande mätt. Känns skönt att jag fått den känslan. Ska hålla nere på portionerna nu framöver också o komma igång med träningen mera. Imorgon ska jag simma igen. Men först så ska jag jobba några timmar på China, china china mitt älskade china. Jag kommer aldrig komma därifrån o jag vet väl inte om jag vill det heller för det är ju en liten extra familj som man kan vara sig själv med. Man kan vara lite kinkig en dag o de är ok så länge de inte är överdrivet o är man glad får man vara de mer än gärna. =) Så nog saknar jag mitt china trots allt. 


Jag kör på imorgon fram till två o så ska jag skynda mig till simhallen o simma en halv timme o sen ska jag stressa ner på mora o hitta klappar till dom små liven. Full fart. Lillgumman ska få vara hemma med papsen imorgon =) Kommer gå kanon. 


Så mycket mer händer inte. Min lilla tjej ska gå o stå mest hela tiden annars sätter hon av i en j*vla fart krypandes ut i hallen där hunden har sina leksaker. Allra roligast är hans ben. ;) Tur hon är så söt så man bara skrattar åt hennes upptåg. 


Men nu ska jag diska lite flaskor o packa väskan tills imorgon o sen välkomna pappan hem från jobb. =) 

Ha en toppen kväll, imorgon kommer jag tillbaka med lite mått o vikten också. =) 


Carpe Diem

Av Diana "Diddi" - 19 december 2012 09:26

Lycka! Hålet i hjärtat har börjat växa ihop. Från 3mm till 1.8mm Nu blir det åter kontroll om ett år! Jippie! Duktiga tjejen har lekt hela vägen ner o nu är vi på väg hem. Hon har slocknat o sover gott efter att ha träffat massa konstiga människor ;-)

Gubben kör så kanske jag ska blunda lite oxå. Maja ville inte vakna i morse när vi skulle upp hon sov så gott på mamma. :-P men vi låg o myste hela familjen en stund så var de mycket roligare o gå upp sen..

Hem o träna lite sen blir de bus för hela slanten :-D

Ha en bra dag. Min blev toppen!

Av Diana "Diddi" - 18 december 2012 22:58

Japp! Tre dagar kvar på sopporna. Men imorgon ska jag äta ett ägg till frukost istället. Ska bli sååå gott. Känns skönt att man hittat motivationen. Dock blev det ingen träning idag, för mycket annat som man var tvungen o göra o jag var dessutom så sjukt yr idag så jag satsade på vatten o mys hos mamma idag. Min lilla majs bestämde ju sig för att dagen började klockan fyra i morse så de har nog satt sina spår.. Första passet gick till gubben o jag försökte sova en stund till, svårt å somna om bara när man vaknat så pass. Men sju kom dom o väckte mig o gubben fick sova lite. Jag o majsen myste o tillslut somnade vi båda på soffan ;-) skönt.

Nu ligger jag o laddar för att sova, tidig morgon i morgon då vi ska vara i Falun halv nio. Väskan är packad med frukost o riskaka till Lillstrumpa. :-P o så ska jag hinna koka ägg till mig imorgon oxå. Jag vill ju helst ha löskokt ägg men känns inte så lyckat i bilen..

På fredag vid lunch var jag sista soppan o sen ska jag lyxa till de med en bit kött till middag. Sen blir de vägning o mätning! Ingen fusk vägning. Än så länge iaf. :-)

Imorgon blir de träning igen när vi kommer från Falun o så tror jag vi ska packa om väskan för en övernattning hos mormor. Men vi får se.

Nu ska det försökas å blunda lite.
Trevlig kväll allesammans!!

Av Diana "Diddi" - 17 december 2012 21:12

Igår blev skruttan 9 månader... 9 MÅNADER!! Var tog tiden vägen?? Sjunde tanden tittar upp o jag tror jag känner en till tand där inne men de är svårt att få in ett finger å känna där då hon har en vilja av stål o envis som en åsna.. Japp that´s my girl! Men vi ska nog se till så att de inte blir en bortskämd liten tjej.. ;) 


Jag är inne på dag 17 o mår som en påse skit. Jag är så SJUKT hungrig men det är bara imorgon kvar sen går jag över på att äta frukost dag ett o dag två byter jag ut lunchen istället o dag tre blir det middag. =) Me like! Sen ska jag äta frukost lunch o middag varje dag. O något mellan mål i form av frukt blir nog kanon. Godast ska nog bli å lägga i lite citron i vattnet så det smakar något. Å så såg jag att jag hade hallon i frysen så jag ska nog minsann lägga i något sånt också. =) 

Jag säger inte att det kommer bli lätt men jag är beredd att kämpa lite.. Men jag skippar LCHF o kör på tallriksmodellen istället. Kommer gå bra. Jag älskar sallad å att ha en halva av det på tallriken tackar jag inte nej till =) Mest längtar jag efter  frukost. Ägg, ost o en god macka =) o lite leverpastej.. Jummie!! Men det gäller ju att hålla portionerna nere o inte äta mer än tills man blir mätt o inte över äta.. Min speciallite då något är gott. O jag kommer inte sluta helt med fika. Men begränsa det till högtider o framför allt RÖRA PÅ MIG. 


Idag har jag därför varit på simhallen o lånade deras åldrande gym men det funkar, iaf för mig som bara vill ha basic till att börja med, det bästa av allt var att jag var helt ensam där inne :) Efter en halvtimme där inne så gick jag o satte på mig badkläder o simmade i en halvtimme. =) Simningen var skönast men också jobbigt att simma så länge men det är ju meningen att man ska "svettas" lite ;) 


Idag har jag börjat packa ner köket så projekt rivning kan börjas ordentligt. Gubben har börjat i "syrummet" o väggen in till köket har blivit väl ihop snickrat på sin tid. Råspånt skivor på bjälkarna o sen tjocka träskivor  på det o så lite masonit tror jag de heter.. o uråldriga tapeter.. ;P Vi har konstaterat att när dom byggde det kan de bara ha funnits pytte spik eller jumbo spik. Spikarna i väggen är typ över en deci långa o dom har även spikat fast garderoberna.. Jisses, det tar tid. Men bara vi får ut allt därifrån o får fram all el o rör så kan man gå lös på riktigt.. =) 


Nu ska jag ta o vara lite social innan jag ska däcka i sängen. =) 

Ha en bra kväll. 

Av Diana "Diddi" - 15 december 2012 21:42

Dag 15 lider mot sitt slut o jag har FUSKAT!!

Japp, vi skulle in till mamma idag o jag åkte ifrån shake´sen. Men jag köpte mig en kebabsallad o åt ungefär en femtedel sen var jag mätt. Ska erkänna att jag åt sån där pizza macka oxå... Men men. Nu är det gjort o jag ångrar det inte ens.. =) Det var sjuuukt gott. Men imårn är det påsar igen.. Bara på´t!

Jag ska skriva in lite hur vikten såg ut...


15 Mars 2012 -  Vikten dagen innan Maja föddes var hela 116kg.

21 Maj 2012 -  Efterkontroll o vikten har gått ner till 93kg.

20 November 2012 - dagen innan jag började på shake´s en lite mer utförlig koll..

Vikt: 88,7kg

Mått Midja: 103,5cm

Mage: 103,5cm

Byst: 107cm

Lår: 64cm

Vad: 38,5cm

Arm: 34cm


8 December 2012 -  En vecka på shake´s

Vikt: 84,1kg

Mått Midja: 101cm

Mage: 96,5cm

Byst: 100cm

Lår: 59cm

Vad: 34cm

Arm: 32cm


15 December 2012 - Två veckor på shake´s

Vikt: 83,4kg

Mått Midja: 98cm

Mage: 97cm

Byst: 100cm

Lår: 57cm

Vad: 29cm

Arm: 33cm


Så ser det ut idag. Och ja jag har slappat med träningen o idag fuskat ordentligt. Men till veckan ska jag försöka få lite mer regelbunden träning. Svårt när mannen jobbar lite huxflux bara men jag får anpassa mig. Har iaf gått ner 5,3kg på två veckor o de känns helt okay. Min start vikt 13 veckor in i graviditeten var 76kg så det är mitt första del mål. =) Viktigt att ha något att fokusera på.. Men sen tror jag minsann att den roliga veckan börjar närma sig också för jag känner mig uppblåst o äcklig som vid den tiden. O enligt Cambridge så kan de visa att vågen visar 2 kg mer under den veckan o några dagar före... Så jag hoppas det är den som spökar i min mage..

Jag känner mig ändå stolt över mina resultat o på måndag ska jag börja simma också så hela kroppen får en genomkörare. Skönt att kunna sträcka ut sig ordentligt. Nu har jag sovit utan värktabletter i en o en halv vecka... UNDERBART! Visst har jag ont men brukar mota på gubben att massera mig lite så brukar de vara helt överkommligt. Det kommer naturligt vis gå långsammare då jag börjar äta normalt igen men kan helt klar säga att jag inte är sugen på godis o bullar o sånt. Men mat längtar jag helt sjukt mycket efter o därför har jag inte speciellt dåligt samvete över att jag åt kebaben idag. Åt ju inte spec. mycke men ändå. Det var sjukt gott.


Imorgon kör jag på igen med sopporna o ska banne mig klara mig nu hela vägen..


På Onsdag ska vi åka till Falun med Majas hjärta o kolla det o så att allt ser bra ut. ska fråga lite frågor också.

Hoppas på det bästa.

Vi har varit till mamma/mormor o klätt hennes gran o Maja har attackerat granen o skulle ta kulorna så de känns rätt bra att vi inte har något träd här hemma ;) Imorgon om vädret blir bättre än idag så ska vi åka till kusin o åka lite pulka. :) Första pulka turen i så fall. Om inte annat så ska jag tömma ur köket så vi kan börja riva det snart. =) Allt är räknat o ritat så de är bara o riva o hoppas på att vi kan ta oss till Ikea snart. Ska väl spaklas o gipsas o "tapetseras" också. Men de är nära nu :)


Nej nu får ni ha en trevlig kväll så ska jag kolla på lite mer tv innan jag ska nanna kudde, se om gubben kommer hem också antar jag. Han är ute på galej med jobbet så vi får väl se om han planerar att sova på soffan med "ulrik" i natt ;P


Ha de gött.

Carpe Diem


Av Diana "Diddi" - 15 december 2012 11:23

Dag 15 idag o jag längtar till onsdag då jag ska byta ut frukosten.. Hur nu det ska gå eftersom vi ska till Falun då o måste åka klockan sju.. Men jag får för koka ett ägg o ta med mig i bilen :-) varit hemskt yr i skallen några dagar nu så igår fuskade jag med lite Cola zero. Får väl se hur de påverkar veckans resultat :-) dåligt med träning i veckan oxå men på måndag ska jag pallra mig iväg o simma iaf innan gubben åker o jobbar.. Så man kommer igång någon gång.
Kvällen natten har varit lite tunga då fröken majs vägrade att sova vägrade att äta vägrade allt! Men klockan tio gjorde jag en flaska som hon slukade o skulle lägga ner henne i sängen o ett nytt illvrål bröt ut, så hon fick sova med mig. Sova.. Hon sparkas, klättrar o knuffas så speciellt många timmars sömn blev det inte.. Nu sover hon dock o ligger helt stilla i min famn. Tur dom är så söta dom små.. :-)

Snart ska vi packa en väska för en tur till mormor som ska klä granen :-) vi har bestämt att inte ha någon gran i år då båda djuren o lillan kommer göra allt för att välta den.. ;-) men nästa år så :-)

Nej ska passa på m vila lite jag oxå. Återkommer med resultatet av vägningen senare.. :-)

Av Diana "Diddi" - 13 december 2012 23:09

Trött i hela kroppen. Dag 13 lider iaf mot sitt slut o jag ska medge att dom senaste dagarna varit ganska tuffa..
Ikväll har jag varit ganska yr i skallen så då fick jag ta en slurk zero. Mums! Det godaste jag druckit på 13dagar. Imorgon ska jag väga mig o mäta mig. Hoppas på bra resultat.

Ja ja, imorgon är en ny dag o då börjar vi nog riva köket :-D

Natti natti!

Av Diana "Diddi" - 13 december 2012 23:09

Trött i hela kroppen. Dag 13 lider iaf mot sitt slut o jag ska medge att dom senaste dagarna varit ganska tuffa..
Ikväll har jag varit ganska yr i skallen så då fick jag ta en slurk zero. Mums! Det godaste jag druckit på 13dagar. Imorgon ska jag väga mig o mäta mig. Hoppas på bra resultat.

Ja ja, imorgon är en ny dag o då börjar vi nog riva köket :-D

Natti natti!

Presentation


Diddi - Resan genom Livet.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

IVF nr1

Spraystart 24/10-10

Sprutstart 1/1-11

ÄP 12/1-11

ÄI 17/1-11

Testdag 30/1-11

Mens 24/1-11

Test resultat: Negativt

FET nr1

Började ÄL-test 2/3-11

ÄL 10/3-11

ÄI 16/3-11

Testdag 29/3-11

Mindre blödning 27/3-11

Test resultat: Negativt

Graviditet No.1

Den 23/6-2011 efter veckor av illamående och trötthet har jag vågat göra ett graviditets test som för första gången var POSITIVT!

Lite mer än 3års kamp är förhoppningsvis över. Håller tummar och tår!

Graviditet no. 2

Den 12/10-2013 fick jag åter igen se ett plus på stickan. Denna skatt är beräknad till den 22/6-2014

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards